Livrare

Livrare în Chișinău

 

Condiții de livrare

 

  • Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare între orele 10:00 – 19:00 sau mai tîrziu după necesitate.
  • Comenzile primite în zilele de odihnă (a doua jumătate a zilei de sîmbătă sau duminica) sunt prelucrate luni.
  • Costul livrării comenzii este gratis, dacă suma comenzii Dumnevoastră depășește 1000 lei. În cazul în care comanda Dumnevoastră nu depașește 1000 lei, livrarea în raza orașului Chișinău va costa 50 lei.

  • Curierul vă va contacta cu 30 de minute pînă la livrarea produsului.

Vă aducem la cunoștință că în momentul primirei produsului, trebuie să verificați integritatea ambalajului și produsului. Se permite deschiderea cutiei în fața curierului, pentru asigurarea corespunderii produsului cu ambalajul acestuia. La semnarea talonului de garanție D-voastra acceptați că nu aveți reclamații față de produs.

 

Atenție!În serviciul curierului nu intră montarea, instalarea și conectarea tehnicii, demonstarea caracteristicilor produsului și explicarea metodelor de exploatare a acestuia. Recomandăm să faceți cunoștință cu instrucțiunea de exploatare înainte de a începe să utilizați produsul comandat.

Livrarea pe teritoriul Moldovei

Livrarea pe teritoriul Moldovei se efectuează de către compania de curierat «Новая почта». Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare. Livrarea produselor de dimensiuni mari se efectuează până la scară sau porțile casei.

Vă aducem la cunoștință că în momentul primirei produsului, trebuie să verificați integritatea ambalajului și produsului. Se permite deschiderea cutiei în fața curierului, pentru asigurarea corespunderii produsului cu ambalajul acestuia. La semnarea facturii-express D-voastra acceptați că nu aveți reclamații față de vânzator și companiei de curierat.