Cum să cumperi

Să comandaţi – e simplu!

In magazinul online «F24.MD» marfa poate fi cumpărată atât de persoane fizice, cât şi juridice. Puteţi comanda de pe site-ul nostru sau prin telefon.

1. Alegerea mărfii

Dacă sunteţi în căutarea unui model concret – întroduceţi în bara de căutare doar denumirea acestuia. Sistemul va oferi automat produse, care se potrivesc fix sau sunt aproape de ceea ce căutaţi. Pentru confortul dvs., în câmpul de căutare puteţi introduce nu numai numele modelului, dar, de asemenea, categoriile mărfurilor, şi chiar mărcile producătorilor (de exemplu, puteţi introduce cuvântul "Aparat foto" sau "Aparat foto Nikon » şi faceţi clic pe «Caută»).

Marfa ce vă interesează, de asemenea, o puteţi alege folosind catalogul convenabil. Categoriile de mărfuri sunt grupate în mod logic şi sunt însoţite de simboluri grafice, ce vă permite rapid să înţelegeţi diversitatea produselor. În afară de aceasta în meniul catalogului de produse e prevăzută oportunitate de a arăta brandurile producatorilor din fiecare categorie de produse. Acum puteţi să vă deplasaţi rapid nu numai la categoria produselor dorite, dar şi imediat să alegeţi categoria unui anumit producător.

Căutaţi în orice fel modelul ce vă interesează şi faceţi cunoştinţă cu caracteristicile acestuia. Comparaţi, alegeţi şi faceţi comandă.

2. Executarea comenzii

După ce v-aţi determinat cu marfa, adăugaţi la comandă produsul dorit, făcând clic pe butonul "Adauga în coş". Puteţi continua cumparaturile, adăugând în coş atâtea produse, de câte aveţi nevoie sau treceţi la executarea comanzii.

Dacă aţi terminat cu selecţia produselor, treceţi la coş şi verificaţi conţinutul acesteia. Aflându-vă în coş, dvs. uşor puteţi schimba structura comenzii: să stergeţi elementele inutile sau să schimbaţi numărul lor. Coşul întotdeauna este disponibil pentru vizualizare de pe fiecare pagină a magazinului, şi dvs. puteţi trece în orice moment la pregătirea cumpărăturii. Când vă decideţi, că comanda dumneavoastră este pe deplin formată, apoi faceţi clic pe "exexcutarea comenzii".

Dacă dumneavostră prima dată cumpăraţi în magazinul online «F24.MD», atunci va trebui să vă înregistraţi pe site. Nu este nimic complicat, e nevoie doar să completaţi formularul. Atrageţi atenţia la câmpurile obligatorii pentru completate: această informaţie este necesară pentru executarea corectă a comenzii dvs. şi livrarea operativă.

3. Efectuarea plătii

La executarea comenzii, dumneavostră trebuie personal să selectaţi metoda finală de plată: numerar sau transfer bancar. Operatorul magazinului online nu poate schimba metoda de plată, după confirmarea comenzii.

Plata în magazinul online «F24.MD» se efectuează numai în MDL. Preţurile sunt finale pentru fiecare perioadă de timp concretă şi nu pot fi negociate cu angajaţii magazinuli online.

In cazul achitării prin transfer operatorul vă va prezenta factura pentru produsele selectate. Trebuie să achitaţi factura în termen de trei zile bancare. Livrarea va avea loc după sosirea banilor în contul nostru de decontare.

4. Expedierea şi primirea

După plasarea comenzii, la adresa de e-mail indicată vă va fi expediată o scrisoare, şi la fel operatorul nostru vă va contacta prin telefon pentru a confirma disponibilitatea mărfii şi să concretizeze termenul şi adresa de Livrare. 

La momentul de faţă, mărfurile comandate în magazinul online «F24.MD», se livrează  prin Chişinău si spre toata Moldova.

Dacă credeţi, că costul livrarii vă face cumpărăra neprofitabilă – vă invitam sa vizitati Show Room.

La primirea mărfii, Dvs. trebuie să verificaţi aspectul exterior al mărfii, să verificaşi dacă setul este complet şi apoi să semnaţi documentele curierului de primire.

Vă dorim să faceţi cumparaturi placute!

Ajutor la comandarea mărfii în magazinele online

Dacă aveţi întrebări, vă rugăm să vă adresaţi la consultantul magazinului online «F24.MD»:

+373 78-24-24-07

+373 78-24-24-03