Despre noi

Astăzi, când se apreciază fiecare minut liber, tot mai mult şi mai mulţi oameni preferă să facă cumpărături prin Internet. Nu sunt excepţii şi magazinele on-line de tehnică de uz casnic. Procesul, legat de plimbarea de la magazin la magazin, alegerea mărfurilor cu mâinile sale este de asemenea foarte important, si mulţi cumparatorii nu pot să se dezică de acesta. Dar dacă dvs., preferaţi simplitate, rapiditatea, comoditate şi interes - magazinul nostru on-line va deveni o soluţie excelentă, datorită unui şir de avantaje:

Asortiment imens.
Gama de produse a unui magazin obişnuit este adesea limitată din cauza suprafeţi secţiei comerciale sau însuşi de suprafaţa magazinului. Pe lângă aceasta, în diferite magazine din reţea asortimentul poate varia. În astfel de cazuri, este limitată şi alegerea dvs. In magazinul on-line este afişată toată marfa, care poate fi cumpărată în reţeaua noastră.
Comod de ales.
Întreaga gamă de produse se împarte în grupuri, care se împart în subgrupuri, care la rândul lor sunt împărţite pe categorii de mărfuri. Astfel de structură permite rapid şi uşor de a trece la acea categorie de mărfuri care vă interesează. In magazinul nostru on-line, dvs., puteţi alege produsul necesar, reeşind din cerinţele faţă de preţ şi funcţionalitate. Sistemul convenabil oferă clientului posibilitatea de alegere a mărfurilor după parametri şi compararea cu analogi după criteriile de cheie.
Economie de timp.
Cumpărarea mărfurilor în magazinul on-line ocupă în mediu 15 minute. Ca să cumpăraţi aceeaşi marfă într-un magazin obişnuit, va fi necesar de cel putin o ora, luînd în consideraţie drumul până la magazin şi înapoi. Acum nu este nevoie să mergeţi la magazine real şi să căutaţi acolo ceva, uşor puteţi să alegeţi totul acasă. Cumpărătorul poate în orice moment să se întrerupă de la alegerea mărfii, dacă la momentul dat nu are timp, şi să revină la alegerea chiar şi după câteva zile. În plus, magazinul online este disponibil 24 din 24, 7 zile pe săptămână, 365 zile pe an. Lucru fără sărbători şi week-enduri.
Preţurile joase
Noi suntem cointeresaţi în dezvoltarea comerţului mărfurilor electronice în Moldova, de aceea conştient mergem la reducerea suplimentară a preţurilor la toate tipurile de mărfuri, prezentate în magazinul nostru on-line.
Livrare gratuită (în majoritatea cazurilor).
După formarea comenzii şi transmiterea acesteia serviciului de livrare, curierul, gratuit va aduce cumpărătura dvs. acasă sau la birou, în timpul cel mai convenabil pentru dvs. Cumpărătorii magazinului nostru on-line n-au dureri de cap în legătură cu primirea comenzii, ei nu sunt deranjaţi de gândul transportării genţilor grele de la magazin spre casă.

Adresa magazinului:
or. Chisinau, str-la. Lvov 2 №5 
(fotostudiou Fotoland)

Programa de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 19:00
Sambătă: 09:00 - 17:00
Duminica: zi liberă

Operatori:
+(373) 78 24 24 07
+(373) 78 24 24 05
+(373) 78 24 24 03

Rechezitele Bancare:

PROEUROMAG SRL

Moldova, Chisinau, str-la Lvov 2, office 5

IBAN: MD20EN000000222427554858

Bank: Commercial Bank "ENERGBANK" SA

C/D: ENEGMD22858

C/F: 1012600023276

TVA Cod: 0307791